Zámečnická výroba kovových konstrukcí

ZÁmečnictví Zlín

ZÁMEČNICKÉ VÝROBKY NA ZAKÁZKU

Nabízíme širokou škálu zámečnických služeb pro váš domov, ať už se jedná o byt, rodinný dům, chatu, garáž nebo jiný objekt. Naším cílem je zajišťovat vaše pohodlí a bezpečnost, a proto nabízíme rychlé, spolehlivé a cenově dostupné služby.

  • Zpracování kovů – Materiál jsme schopni kvalitně zpracovat skrze činnosti, jako je svařování, lisování nebo děrování. Následně jej vytvarujeme do požadované formy a tepelně zpracujeme.
  • Výroba strojních dílů – Mezi nejběžnější strojní díly, které vyrábíme, patří osy a hřídele, ložiska, upevňovací prvky, pouzdra a kryty včetně dalších komponentů.
  • Výroba kovových produktů – klientům vyrábíme různé produkty vhodné pro interiér i exteriér domácnosti, jako jsou zámky, stoly, regály, kliky, madla a další.
  • Umělecké prvky – Zvládneme zpracovat také kovové prvky s kreativním designem, jako jsou brány a ploty, mříže a zábradlí, schodišťová madla nebo zahradní dekorace.
  • Svařování oceli a hliníku metodou MIG/MAG – Kvalitní svařování oceli a hliníku moderními metodami MIG a MAG.
  • CNC ohýbání trubek v průměrech 14–40 mm – Precizní CNC ohýbání trubek různých průměrů, od 14 do 40 mm.
  • Povrchová úprava práškovým lakováním ve vlastní lakovně, zinkování, mokré nátěry – Komplexní povrchové úpravy, zahrnující práškové lakování, zinkování a mokré nátěry.

Zeptejte se zkušeného zámečníka na zámečnictví

Pomůžeme vám s problémem ohledně zámečnictví





    Kovový výrobek
    Zámečnická výroba kovových konstrukcí

    Výhody spolupráce s naší firmou

    Široká škála produktů

    V naší nabídce najdete velké množství různých zámečnických výrobků vyrobených s maximální precizností a řemeslnou kvalitou.

    Inovace a design

    Neustále sledujeme aktuální trendy a inovace v oboru zámečnictví, abychom vám mohli nabídnout ty nejmodernější a nejefektivnější řešení.

    Individuální přístup

    V zámečnictví Zlín klademe důraz na porozumění vašich individuálních potřeb. Každému detailu věnujeme maximální péči a pozornost.

    Garance kvality

    Každý kovový produkt prochází přísnou kontrolou jakosti a testováním, abychom zajistili jeho bezchybnou funkčnost a odolnost.

    Kvalitní materiály

    Pro zámečnické výrobky využíváme pouze certifikované kovové materiály, které jsou pečlivě vybírány pro své vynikající vlastnosti.

    Férové ceny

    Snažíme se udržet vyváženou rovnováhu mezi vysokou kvalitou našich produktů a přijatelnými cenami, abychom splnili vaše očekávání.

    Mobil: +420 775 799 970
    ktp@ktpzlin.cz